Service Broker specialiserer sig i at finde IT-konsulenter til midlertidige stillinger og faste ansættelser. Vi har hovedfokus i Oslo- og Københavnsområdet, men yder service i hele Norge og Danmark.

Med 16 års brancheerfaring, solidt grundlag i udvælgelse af personale, og med ærlighed og loyalitet som kerneværdier, satser vi på et værdiskabende samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores IT-konsulenter arbejder med rådgivning, projekttjenester, udvikling, drift og oplæring. Service Broker rekrutterer medarbejdere til både tidsbegrænsede projektansættelser og fastansættelser.

Efterspørgslen efter Service Brokers tjenester kommer hovedsageligt fra store og mellemstore virksomheder. Vi hjælper også samarbejdspartnere og selvstændige konsulenter med at finde projekter og midlertidige stillinger.

Service Broker skal via sit netværk og branchekendskab hjælpe kunder med at finde relevant og kvalificeret kompetence inden for IT-branchen, samt bistå i kvalitetssikring af denne.
Service Broker skal hjælpe samarbejdspartnere med at finde opgaver.
Service Broker skal hjælpe sine kunder med at finde passende menneskelige ressourcer med den efterspurgte kompetence til både faste og midlertidige stillinger.